Site Loader
İLETİŞİM / WHATSAPP

Artık yavaş yavaş sonbahar etkisini göstermeye başladı. Güneş hala bizi ısıtsa da sonbahar rüzgarları kendisini hissettiriyor. Neden sonbaharın ve kışın tadını balkonlarımızda ve bahçelerimizde çıkarmayalım. Neden açık alanlarımızı, balkonumuzu ya da bahçemizi dekore ederek rahat oturma mekanlarına dönüştürerek konforlu hale getirmeyelim. Kış bahçeleri yaşadığımız ortamı genişletir ve kendimizi doğayla iç içeymiş gibi hissettirebilir.İyi dekore edilmiş bir balkon veya bahçe evimizi çekici hale getirebilir, modern yaşam alanları kazandırır,  kendimize ve konuklarımıza keyifli ortamlar sunar. Ayrıca kış bahçeleri her mevsimde hazırlanabilir ve dört mevsimi doyasıya yaşayabilirsiniz. Hafta sonları ailenizle ya da dostlarınızla kış bahçenizde kahvaltı edebilir, çay ve kahve eşliğinde keyifli sohbetler yapabilirsiniz.

Kış bahçesi dekorasyonu hayallerimize de hitap ettiği için tematik davranabilir ve kış bahçemizin dizaynını istediğimiz şekilde yapabilirsiniz. Bir masal diyarı oluşturabilirsiniz. Kış bahçenizi her mevsim kullanacağınız için dekore ederken kendinizi en rahat hissedebileceğiniz şekilde düzenlemeye gayret edin. Ve unutmayın ki Kış bahçeniz evinizin bir parçasıdır ve bu nedenle evinizle uyumlu olmalıdır.
Haydi gelin birlikte balkonumuzu kış bahçesine çevirelim.
Bunun için ilk olarak balkon duvarlarından başlayalım. Duvarlar mekanı daha geniş göstermesi için açık renkli olabilir. Oturma grupları ise her mevsimde kullanılabilen dayanıklı kumaşlardan seçilmelidir. Çiçekli kumaşlardan yapılmış aksesuarlarla   bezenerek pastoral bir hava yakalanabilir. Çiçek saksıları duvar kenarlarına konulabilir. Duvarlara monte edilecek raflara da çiçek ve benzeri aksesurlar yerleştirilebilir.

Oturma gruplarını ve ortamı renklendirmek için de battaniyeler, şallar ve yastıklardan yararlanılabillir. Bu aksesuarlarda özellikle mevsim renklerinin kullanılması konseptin oluşturulması için çok önemlidir.

5/5 - (1 vote)
ŞİMDİ ARAYIN!